Kodi Academy este un proiect independent, inițiat și susținut de o echipă de profesioniști, axat pe educația experiențială, care oferă șansa micilor cursanți să asimileze noi informații și să deprindă noi aptitudini printr-un proces de învățare individual, concret, prin aplicabilitate practică.

În același timp, Kodi este o lume online în care o echipă de îndrumători, practicieni și specialiști în consiliere vocațională colaborează pentru a crea un mediu de învățare calitativ, prietenos și eficient, iar copiii și cursanții își pot construi în siguranță un univers educațional adaptat cunoștințelor și personalității lor.

ce ne motivează

Echipa noastră a descoperit de la cele mai mici vârste importanţa implicării în activităţi extraşcolare. Digitalizarea este mijlocul prin care facem ca acest tip de metode complementare educaţiei tradiţionale să devină accesibile oricui, oriunde s-ar afla.Pentru că schimbarea e cuvântul de bază în lumea în care trăim, prin Kodi ne-am propus să-i ajutăm pe copii să descopere şi să cultive aptitudini relevante pentru viitor

VIZIUNE

Aspirăm să oferim o călătorie imersiva într-o lume unică, interactivă şi personalizată. Nucleul lumii Kodi este format din interesele copiilor şi părinţilor, în jurul cărora ne perfecţionăm neîncetat. În acest scop, îmbinăm metodele de învăţare experientiala cu tehnologia şi expertiza consilierilor educaţionali.

VALORI

Colaborare - între echipă, părinţi şi copii
Respect - dorim ca membrii Kodi să se simtă respectaţi, ca de la egal la egal, indiferent de vârstă
Progres - construim mereu ceva nou
Adaptare - suntem atenţi la particularităţile membrilor Kodi şi la felul în care evoluează educaţia
Inovare - îmbinăm tehnologia cu pasiunea pentru a fi relevanţi
Experimentare - învăţarea este mai plăcută prin joacă
Pe scurt, asta-i povestea noastră, sperăm curând să aflăm mai multe și despre tine. Scrie-ne oricând pe adresa contact@kodiacademy.com sau contactează-ne la numărul de telefon 0752266335.
Ne pare bine să te cunoaștem!

Echipa noastră de îndrumători

Unul din factorii care diferențiază KODI Academy este faptul că lucrăm alături de o echipă de traineri profesioniști și specialiști. Puternici și dedicați, toți colaboratorii noștri sunt aliniați misiunii KODI Academy: de a livra educație de cea mai înaltă calitate, acolo unde este cea mai mare nevoie.
Aurora Szocs
Psiholog, Discuții cu Aurora
Rotunjanu Ada
Logoped
Cosmina Andreea Manea
Geografie, Ecosisteme, Călător prin Europa, Astronomie
Adrian Asoltanie
Educație Financiară
Andrei Dunuță
Public Speaking
Iris Arsu
Benzi Desenate
Robert Moisuc
Creație muzicală
Diana Păun
Fotografie şi editare foto
Adelin Adrian Stoica
Cybersecurity pentru copii
Victoria Vîrvăroiu
Știința experimentelor
Andrei Evanghelideș
Prim ajutor
Clara Moise
Programare
Cosmina Săndică
Robotică
Alice Șerban
Știința corpului uman
Maria Marcu
Geografie, Ecosisteme, Călător prin Europa, Astronomie
Maria Filip
Mentor