Prefață pentru educație

 Prefață pentru educațieSursă

Fondat din pasiunea pentru educația copiilor, proiectul KODI Academy vine cu un concept nou pe piața cursurilor extra school din România, propunându-și să aducă o gamă cât mai variată de informații, către cât mai multe grupe de vârstă. Bazată pe ideea de diversitate, programa cursurilor noastre este una comprehensivă și în continuă dezvoltare.

Pe lângă dorințe de a crea sau participa în proiecte de anvergură, pentru un impact social și educațional cât mai puternic, KODI Academy vine în sprijinul tuturor copiilor interesați de cunoaștere și cu o secțiune de articole și informații, ce va conține materiale educative din domenii cât mai diverse, cu detalii, poze, linkuri utile, pentru dezvoltarea intereselor și a culturii generale asimilate de cei mici.

În secțiunea blogului educativ, ne propunem să dezvoltăm minți, să publicăm povești cool, captivante și inedite, să aducem informația cât mai aproape de cei care ne vizitează website-ul și să creăm o experiență interactivă, gratuită, pentru toți copiii curioși și avizi de a învăța lucruri noi. Veți găsi mereu conținut nou, din domenii precum istorie, tehnologie, divertisment, geografie și multe altele. Desigur, ne puteți sugera ce alte materiale v-ați dori să citiți, utilizând metodele de contact.

Bazați pe relația specială pe care o avem cu educația, motivați de valorile academiei noastre, ne vom strădui în fiecare clipă și cu fiecare material educativ, curs predat sau proiect dus la capăt, să ne luptăm pentru atingerea scopului nostru, acela de a crește generațiile viitorului.


Cu drag,
Echipa KODI Academy


Autor icon
CU DRAG,
Echipa Kodi Academy
,
2022-03-25

Poți citi și despre

10 lucruri pe care nu le știai despre jocul de șah10 lucruri pe care nu le știai despre jocul de șah

10 lucruri pe care nu le știai despre jocul de șah

Cel mai cunoscut joc de strategie, sau sportul minții, cum este deseori denumit șahul, este cunoscut pe tot globul, de peste 1500 de ani.

Citește articolul
Aici, la KODI Academy, știm cât de mult contează să facem lucruri pozitive pentru lumea noastră. Deci, citiți mai jos sfaturile noastre pentru a deveni un mic erou ecologist, și despre cum putem salva planeta împreună…Aici, la KODI Academy, știm cât de mult contează să facem lucruri pozitive pentru lumea noastră. Deci, citiți mai jos sfaturile noastre pentru a deveni un mic erou ecologist, și despre cum putem salva planeta împreună…

Cum salvăm planeta - un ghid pentru copii

Aici, la KODI Academy, știm cât de mult contează să facem lucruri pozitive pentru lumea noastră. Deci, citiți mai jos sfaturile noastre pentru a deveni un mic erou ecologist, și despre cum putem salva

Citește articolul
Cel mai cunoscut dintre rechini, și probabil dintre vietățile oceanelor, rechinul alb este un animal fascinant, ce a dat naștere multor discuții, legate de natura sa, de obiceiurile sale, și despre care s-au scris multe cărți. Acest pește a fost de asemenea și subiectul multor documentare și filme, rămânând până în zilele noastre un simbol al vieții marine și al regnului animal.Cel mai cunoscut dintre rechini, și probabil dintre vietățile oceanelor, rechinul alb este un animal fascinant, ce a dat naștere multor discuții, legate de natura sa, de obiceiurile sale, și despre care s-au scris multe cărți. Acest pește a fost de asemenea și subiectul multor documentare și filme, rămânând până în zilele noastre un simbol al vieții marine și al regnului animal.

Marele Rechin Alb

Cel mai cunoscut dintre rechini, și probabil dintre vietățile oceanelor, rechinul alb este un animal fascinant, ce a dat naștere multor discuții, legate de natura sa, de obiceiurile sale ...

Citește articolul